miércoles, 30 de mayo de 2012

Per que les polítiques d'austeritat son malintencionades?

Per casualitat, o no?

   A caigut davant els meus ulls un text d'en Vicenç Navarro ex-catedràtic d'economia aplicada de Universitat de Barcelona i ara per ara Catedràtic de Ciències Polítiques i Socials de l'universitat Pompeu Fabra de Barcelona.


   Dono per fet que NO es un "mindundi" ni un "PERROFLAUTA" com va dir el "Senyor" Pedro Chico del PP de Murcia.
Aquest senyor catedratic d'economia i evidentment molt mes i millor format, que dirigents del partits majoritaris espanyols desvela la gran mentida que ens ven el PP quan diu que "hem estirat mes el braç que la maniga" o alló altre tan de moda de "HEMOS VIVIDO POR ENCIMA DE NUESTRAS POSIBILIDADES".
No vull dir que no hi hagi part de veritat en aquestes dues frases dons, SEMPRE ES PODEN FER MILLOR TOTES LES COSES. Però es bàsicament mentida i tants ajustaments no mes responen a uns interessos de la dreta mes feixista per imposar l'estat de la por i la vergonya dins dels països mes febles e interessants de la Europa del €.




Abans els PIGS (Porcs):
   Portugal, Irlanda, Grècia, Spain.
Ara els GIPSI (Gitanos):
   Grècia, Irlanda, Portugal, Spain, Itàlia.




KAMAKUS els fills de puta.




   Senzillament es tracta d'una estratègia malintencionada aprofitant la crisi mundial per obligar-nos a acceptar unes reduccions dràstiques i dramàtiques de les nostres condicions de vida i possibilitats de futur. "EL ESTADO DEL BIENESTAR" a la merda. D'aquesta manera sí ens transformen en Xinesos europeus que vivim en habitacions compartides i treballem per un plat d'arròs al dia i 100 € al mes. Els rics milionaris quasi be tots d'aquesta dreta feixista tindràn mes possibilitats d'incrementar els seus beneficis reduint les inversions en investigació, personal especialitzat, maquinaries, logística.


Cal prendre consciencia i votar en conseqüència.
EN CONSEQÜÈNCIA.







NO VOTEU A QUI DESPRES RECOLZA ALS ESCLAVISTES REPRESSORS.




Per anar al text original. Fes clic Aquí.





No hay comentarios:

Publicar un comentario