domingo, 6 de mayo de 2012

L’església milionària i nosaltres ens mengem els mocs

Trasteixant pel Facebook m’he trobat amb això.
(De fet estic fent servir l’ imatge de qui ho esposava originalment, gracies).






Resulta que en el B.O.E. del passat 31-12-2011 surt aprovat el pressupost dedicat a mantenir a l’església catòlica per l’any 2012. Que queda de la següent manera.

Pagament MENSUAL de 13.266.216,12 €. Si mensual. Això multiplicat per 12 messos queda en 159.194.594 €. Si senyors i senyores mes de 159 milions d’euros que pagarà l’estat espanyol que recordem que es aconfessional a l’església catòlica.

I una mica mes.

Dona com a data màxima per complir amb aquesta obligació la del 30-04-2013. Això si deixa clar que es regularitzarà en positiu o negatiu en aquesta data.

A mes a mes amplia un altre any els beneficis fiscals cap a l’església catòlica. Un altre any sense pagar I.B.I.’s ni I.V.A.’s ni matriculacions ni, ni, ni, ni ....

I mira per on, lo que a mi m’arriba es que els 219.000.000 de la disposició tercera del estatut d’autonomia corresponents al 2012 ni surten en els pressupostos generals de l’estat espanyol i per descontat no sap ningú quan serà el moment.

I dels 759 milions de la famosa disposició tercera del estatut d’autonomia del 2008.

Que? Ni ara, ni per quan.



I les inversions estatals retallades un 45%.



No m’entra en el cap que es prenguin compromisos amb un col·lectiu que te poders i mitjans per mantenir-se sol, que no hauria de tenir cap mena de lligam amb l’estat i que crec que ha de tenir un tracte equivalent a qualsevol O.N.G. i que s’abandoni a tanta gent que ho necessita. En aquest cas es evident que som els CATALANS els que sorten perdent però hi ha mes gent. Aquí fan falta aquest quartos, i no nomes per pagar deutes del estat, que per descomptat cal posar-lo a dieta. Fan falta quartos pels catalans, per mantenir els nostres negocis, per guanya estabilitat en els nostres llocs de feina, per viure amb una mínima tranquil·litat que ens deixi prendre un cafè, comprar tovalloles o canviar la nevera. Tot això faria moure l’economia catalana, i ho necessitem tant.

Si. L’església fa el be i manté a moltes famílies. Però també mante una estructura gegant que suposo que deu consumir mes del 50 % de tots els seus calers. No caldria posar-la a dieta, també?



J. Ignasi


Aquí teniu el link del B.O.E del dia:
http://www.boe.es/boe/dias/2011/12/31/pdfs/BOE-A-2011-20638.pdf

No hay comentarios:

Publicar un comentario